Vakantieplannen vanaf Rotterdam Airport

Met het vakantieseizoen weer in het vooruitzicht begint het bij veel mensen weer te kriebelen. Vakantieplannen kun je niet vroeg genoeg maken. Indien u van plan bent een verre bestemming te bezoeken ligt vliegen voor de hand. De meeste mensen nemen aan dat Schiphol de beste keuze is om een reis uit te zoeken. Dit is echter allang niet meer zo. Tegenwoordig bieden regionale luchthavens vaak betere en goedkopere keuzes. Neem bijvoorbeeld Rotterdam airport.

Deze regionale luchthaven timmert al jaren aan de weg om een serieuze speler te worden. Opgericht in de jaren ’50 zijn de beginjaren moeilijk geweest voor de luchthaven maar sinds 2006 mag Rotterdam zich na Eindhoven de tweede regionale luchthaven van Nederland noemen.
Indien u geïnteresseerd bent om te reizen vanaf Rotterdam is het aan te raden voor u vertrekt eens goed naar de parkeertarieven te kijken. Of u nu zakelijk of voor plezier reist, het overgrote deel van de passagiers zal toch met de auto naar de luchthaven afreizen. De tarieven voor het parkeren op Rotterdam airport zijn de laatste jaren zo gestegen dat een hoop andere spelers zich geroepen voelden alternatieve parkeergelegenheid aan te bieden.

Zo ontstonden verschillende bedrijven rondom het vliegveld waar u tijdens uw reis ook kunt parkere. De tarieven zijn kortweg zeer concurrerend te noemen. Een normale parkeerplaats bij een alternatieve aanbieder zal altijd goedkoper zijn dan bij de luchthaven. Veelal wordt u voor de deur met uw bagage en medepassagiers afgezet en later weer opgehaald.
Uit het verleden is gebleken dat mensen niet alleen voor de prijs een alternatief zoeken maar ook voor het gemak. Niks is rustgevender dan het gevoel dat uw auto veilig en goedkoop staat geparkeerd tijdens uw vakantie.