Vliegtickets Thailand

Van alle landen in Zuid-Oost Azië is Thailand waarschijnlijk de bekendste en meest bezochte. Het land is al jarenlang bekend onder reizigers en trekt miljoenen bezoekers op jaarbasis. Dit heeft voor en nadelen. Zo zal je op plekken komen waar je je af en toe meer op de Costa in Spanje waant dan in het land van monniken en tempels. Voordeel is wel dat een ticket Thailand super voordelig is.

Reizen Zuid-Oost Azië

Thailand is een prachtig land met een oogverblindende natuur,  indrukwekkende cultuur en vriendelijke mensen. Thailand wordt niet voor niets ‘Het Land van de Glimlach’ genoemd. Waar je vroeger nog een maandsalaris kwijt was aan een ticket Thailand heb je tegenwoordig al voor minder dan €500 een retourtje naar Bangkok. Dit brengt niet alleen meer mensen naar Thailand maar ook naar omliggende landen.

Wil je een vlucht volgen van Amsterdam naar Bangkok dan kan dat. Zie Vliegtuig Online voor een gratis radar.

Een ticket naar Cambodja, Laos, Myanmar en zelfs Vietnam is namelijk behoorlijk prijzig in vergelijking met Thailand. Voor een ticket rechtstreeks naar Myanmar betaal je al snel €1.000. Je bent dan voordeliger uit om naar Bangkok te vliegen en een aparte vlucht te boeken naar een ander land. Dit kost vaak niet meer dan €100.  Bangkok maakt de reputatie als ‘Toegangspoort tot Zuid-Oost Azië’ dan ook meer dan waar.

Als je wel besluit in Thailand te blijven zal je een onvergetelijke vakantie hebben. Thailand trekt niet voor niets 16 miljoen toeristen per jaar. Je kan er maanden backpacken,  met je koffer chillen in een resort of een strandvakantie houden aan één van de schitterende stranden. En door het gunstige klimaat is Thailand ook bijna het hele jaar rond te bezoeken. De bezienswaardigheden in Thailand, en dan met name de natuur, de inwoners en de cultuur zorgen een onvergetelijk avontuur. 

Bent u van plan binnenkort naar Azië te gaan met het vliegtuig? Bekijk dan via www.parkago.com om uw auto te parkeren bij diverse vliegvelden.

De mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden zijn niet te missen, zeker niet als je in Bangkok aan komt. Hier worden overal tours en trips aangeboden naar elke uithoek van Thailand. Mocht je naar Thailand gaan mag je het noorden en zuiden absoluut niet missen. Het noorden kenmerkt zich door een prachtig, groen gebied met bergen en rivieren. Steden als Chiang Mai, Pai en Chang Rai mag je niet missen. In het zuiden vindt je de mooie tropische eilanden Thailand als Koh Phi Phi en de stranden rondom Krabi. Ideaal voor een heerlijke strandvakantie. Als natuur niet jouw ding is kan je altijd nog één van de vele tempels bezoeken in het land. Bij Sukhothai en Ayutthaya vind je er genoeg! Boek dus snel een ticket Thailand en laar je verrassen door een indrukwekkend en veelzijdig land!